Kontakta oss


Ett inledande samtal är alltid kostnadsfritt

08-86 17 03
info@vernia.se

Våra tjänster – tvistelösning och goda råd för livets alla skeden

Var du än befinner dig i livet kommer det tillfällen när du ställs inför svåra val eller behöver fatta viktiga beslut. Någon gång uppstår tvister som är svåra att lösa utan hjälp. Vi kan ge dig råd och hjälp, var du än bor i landet. Våra medarbetare är mycket kunniga jurister och har god erfarenhet av att lösa tvister i och utanför domstol.

Vi lovar att lyssna på dig, se över dina möjligheter och respektera dina önskemål om hur ett mål ska drivas. Tror vi att dina utsikter att vinna i domstol är små kan du lita på att vi kommer att vara ärliga.

För oss är det viktigt att du känner dig väl omhändertagen. Du ska enkelt få kontakt och det inledande samtalet är alltid kostnadsfritt. Sedan hjälper vi dig vidare med ditt ärende och söker rättshjälp åt dig om det behövs.

Vernia Advokatbyrå är också ett tryggt val med högsta kreditvärdighet och en robust ansvarsförsäkring. Vi kan hjälpa dig med finansieringen av en process, och förutom rättskydd, förmedlar vi även rättshjälp och förordnas som offentligt biträde.

Vernia Advokatbyrå hjälper er med