Kontakta oss


Ett inledande samtal är alltid kostnadsfritt

08-86 17 03
info@vernia.se

Vårdnad, boende och umgänge – när motsättningarna går ut över barnen

Alla barn har rätt att träffa sina föräldrar, om det inte finns speciella skäl. Hos oss får du goda råd om barns vårdnad, boende, umgänge och underhåll. Och kan ni inte komma överens så biträder vi dig i domstol.

För oss jurister ställer familjetvister extra höga krav på gott omdöme och goda kunskaper om barn och barns rättigheter. Vi förstår också hur svåra sådana här mål är och försöker alltid hitta kloka lösningar för barnen, när det inte går att komma överens med den andra föräldern

Som förälder har man ansvar för barnets uppfostran, uppehälle och utbildning. Föräldrarna behöver kunna komma överens om viktiga beslut som rör barnet. Konflikter mellan föräldrarna går därför ofta ut över barnen.

Vi kan hjälpa er att ta fram välskrivna avtal rörande era barn, så att risken för framtida konflikter minskar. Vi ger även juridisk rådgivning i mer ovanliga ärenden om sådant som faderskap, adoption och omhändertagande av barn för tvångsvård. Dessutom ger vi råd i internationella frågor om barnrätt.

Kontakta oss


Ett inledande samtal är alltid kostnadsfritt

08-86 17 03
info@vernia.se